Vacature Detentietoezichthouder bij Justitie

Schrijft u bij ons in door bovenstaand knop te klikken en weet direct waar u aan toe bent. De doorlooptijd tot dat u aan het werk kunt is gemiddeld 2 weken.

Heeft u uw MBO 2 beveiliger diploma op zak en bent u op zoek naar een nieuwe baan als beveiliger? Kies er dan voor om te solliciteren op de meest veelzijdige baan in de beveiliging.  die goed betaald en waarbij u minimaal 32 uur kunt werken. Bij deze baan weet u dat u veel gevarieerd werk krijgt. Zo biedt het u uitdaging, sociaal contact en verantwoordelijkheidsgevoel en u bent de komende jaren echt onmisbaar wanneer u best doet. Bent u geschikt voor deze baan? U komt voor deze baan in aanmerking wanneer u een mbo-opleiding Beveiliger 2 op zak hebt. Daarnaast moet u minimaal 30 jaar, of uw leeftijd van onbesproken gedrag zijn. Wat inhoudt dat u geen strafblad mag hebben, of in boeken van de justitie voorkomt. Maar wat ook belangrijk is, is dat u een eigen auto heeft. Dit is een eis omdat u op onregelmatige tijden gaat werken. Maar die onregelmatige diensten geven u een aantal voordelen. Ten eerste geven die diensten u veel vrijheid, maar eerlijk is eerlijk, u moet er wel tegen kunnen. Ten tweede wordt het werken in de nacht en in het weekend goed betaald.  

Belangrijkste taken als beveiligingsbeambte bij DJI

Als complexbeveiliger staat u iedereen netjes te woord en schakelt gemakkelijk tussen de verschillende partijen met wie u te maken hebt, van gedetineerden en advocaten tot uw collega’s. Verder heeft u hier te maken met veel verschillende nationaliteiten en culturen. De mensen zitten hier niet in bewaring omdat zij strafbare feiten hebben gepleegd, maar om ervoor te zorgen dat zij beschikbaar blijven voor hun vertrek uit Nederland en niet in de illegaliteit verdwijnen. U houdt toezicht op ingeslotenen tijdens hun dagelijkse bezigheden en u maakt contact met ze. U bewaart de orde, rust en veiligheid binnen het detentiecentrum. Op positieve en ondersteunende wijze stimuleer en begeleid u als beveiliger deze mensen om activiteiten te ondernemen die gericht zijn op een goede terugkeer naar het land van herkomst.


Wat wij aanbieden:

Als ZZP'er:

In loondienst:


Minimale eisen:


Werkplek locaties zijn in heel Nederland: